Budišćak-team
Advices & Tips for health

Detoksikacija – Zašto je ona važna?

Detoksikacija

Jeste li ikada razmišljali kako funkcionira naše tijelo i zašto mu je potrebna detoksikacija?

Gdje i kako završi hrana koju unesemo u naš organizam? Što se može dogoditi ako organizmu damo previše nečega, a nečega premalo ili ako ga preopteretimo?

Sada zamislite računalo na kojem radite i radite, otvarate nova sučelja i odjednom računalo samo se zamrzne. I što sada? potrebno je napraviti reset.

Zašto? Zbog velikog opterećenja računalo jednostavno nije moglo to sve ˝Prožvakati˝ i jednostavno se usporio.

Na istom principu funkcionira i naše tijelo. Naše tijelo je jedno super-računalo koje je vrhunski programirano i ako ga ispravno ne održavamo dolazi do problema.


Što unosimo u naš organizam?

Kada se rodimo naš organizam je čist i to zamislite kao čašu čiste vode, ali kako rastemo organizam se zagađuje raznim stvarima koje unosimo u naše tijelo.

Sa vremenom ta čaša postaje sve mutnija i zagađenija i tada dolazi do raznih problema koje je puno teže riješiti, ako  pravovremeno ne krene rješavati.

Ista hrana koju unosimo danas, unosila se i 70-tih godina, ali vrijednost i čistoća te iste hrane onda i sada nije ista.

Hrana koju su unosili 70-tih godina bila puno čišća i zdravija, nije sadržavala toliko pesticida i otrova kao naša današnja.

Danas unosimo hranu koja je daleko zagađenija sa pesticidima, otrovima, te raznim drugim tvarima koje su štetne za naš organizam.

Konzumacijom te hrane unosimo neke stvari koje i nisu dobre za naš organizam. Zbog toga je potrebno povremeno napraviti detoksikaciju organizma da izbacimo štetne tvari koje smo unijeli.

Same tablete, antibiotike koje nam doktori daju za brže ozdravljenje. Sve je to potrebno ako želimo riješiti neki zdravstveni problem.

Ali svaka od tih tableta, antibiotika ostavi u nama nešto što i nije baš dobro za naš organizam. Upravo zbog takvih stvari potrebno je napraviti detoksikaciju kompletnog tijela.

U video prilogu možete pogledati primjer kako naše tijelo izgleda unosom toksina i loših tvari, te koja je razlika između Aloe vere iz ljekarne ili trgovine i Aloe Vera Gela Forever Living Products


Detoksikacija organizma

Detoksikacijom izbacujemo sve loše stvari koje smo unijeli kroz neko vrijeme hranom i pićem.

Detoksikacija je kao resetiranje računala, a kao što sam i rekao naše tijelo je jedno super-računalo, koje se nakon resetiranja ponovo ubrza.

Kada se napravi detoksikacija, tijelo drugačije apsorbira hranu daje joj puno veću učinkovitost. Posljedica toga je da imamo puno više energije nego prije detoksikacije.

Kada govorimo o tome koliko je puta dovoljno napraviti detoksikaciju tijela, tada je moj odgovor dva puta godišnje je idealno, znači svakih šest mjeseci.


Ja osobno koristim C9  kompanije Forever Living Products jer se pokazao najboljim od svih koje sam do sada koristio.

U 9 dana koliko traje program, izbacio sam sve loše stvari izgubio 8 kg, a za vrijeme trajanja samog programa.

Nakon njega sam se osjećao pun energije i puno zdravije i vedrije, jer kako se kaže u zdravom tijelu zdrav duh.

Svaka osoba bi trebala napraviti temeljnu detoksikaciju barem jednom godišnje, kažem idealno je dva puta godišnje, ali jednom godišnje svakako.


Hvala Vam što ste čitali ovaj članak o detoksikaciji organizma, ostanite i dalje sa nama i pratite nas na  društvenim mrežama

Naravno ako Vam se svidio članak podijelite ga zajedno sa Vašim prijateljima.

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

2 Komentara
 1. Mica says

  Ne znam da li detoksikacije imaju neki efekat ukoliko generalno zivite zdravo. Ja zivim zdravo, treniram redovno, ne jedem djubre, ne jedem vestacku hranu punu aditiva, niti secere van voca i ugljenih hidrata. Cak i so ne koristim obicu. Generalno mi prija takav rezim, pa ne znam kakvi bi benefiti bili za mene. Pozdrav.

  1. Budiscak-team says

   Poštovani!
   Hvala Vam na javljanju. Drago mi je što imate ovako sjajan režim i generalno zdrav način života. Efekat detoksikacije kod Vas bi imao manji efekt čišćenja pošto kako kažete imate zdrav način života, ali opet efekt detoksikacije bi postojao, koliko god mi pazili što unosimo u naše tijelo uvijek se nađe nešto što se ne bi trebalo unijeti, odnosno u tijelu se nađe nešto što se ne bi trebalo naći. Po vlastitom iskustvu preporučam detoksikaciju dva puta godišnje, jer time dajemo tijelu novi početak.
   Ako želite na linku u nastavku možete vidjeti cijelo predavanje o detoksikaciji http://bit.ly/2JFTsWL
   Hvala Vam još jednom što ste pročitali članak
   L.P.
   Nikola Budišćak
   Budišćak-team

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More